Sushi Bonaire

 

   

HOME  |  MENU  |  FOTO'S  |  LOCATIE  |  CONTACT

Sushi Bonaire & Teppan Yaki Bonaire!

Osaka Sushi en Teppan Yaki Bonaire is het Sushi en Teppan Yaki restaurant op Bonaire. Bij Osaka Sushi & Teppan Yaki Bonaire is uw diner een kunstwerk. Alle gerechten worden bereid met de meest verse ingrediŽnten. Bij Osaka Sushi & Teppan Yaki Bonaire passen wij originele Japanse kook-technieken toe. Hierdoor duurt de bereiding iets langer maar het is het wachten meer dan de moeite waard.

Bekijk het Sushi menu van Osaka Sushi & Teppan Yaki Bonaire op deze website. Sushi is een Japans gerecht wat veelal geserveerd wordt in Japanse restaurants. Sushi bestaat uit gekookte rijst met wijnazijn bewerkte rijst (Shari) en wordt gerold met andere ingrediŽnten (Neta). Deze andere ingrediŽnten in Sushi zijn vaak vaak vis of andere zeevruchten, maar ook kort gebakken varianten (Tempura) zijn mogelijk. Op Bonaire is veel verse vis voorhanden waardoor de Sushi van Osaka bereid wordt met verse vis gevangen door de Bonairiaanse vissers. Verser Sushi eten bestaat niet.

Naast Sushi serveert Osaka Sushi & Teppan Yaki Bonaire ook Sashimi. Sashimi is heerlijke rauw gesneden vis en we bieden een populaire reeks aan speciale rollen met vis als vulling EN vis als topping.

Los van Sushi en Sashimi serveert Osaka ook Teppan Yaki. Teppan Yaki is een andere stijl van Japanese koken dat gebruik maakt van een ijzeren bakplaat om het eten op klaar te maken. Teppan (Ijzeren plaat) Yaki (gegrild) gerechten bieden gebakken rijst en een mix van gebakken groenten, gecombineerd met kip, rundvlees, vis, garnalen, schelpdieren of kreeft. Teppan Yaki biedt tevens uitkomst voor de niet sushi liefhebbers.

De vis voor onze Sushi en Sashimi wordt dagelijks gevangen door lokale vissers. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle vissoorten op voorraad zijn. Door de ruime variatie aan Sushi en Sashimi is er echter altijd een ruime keuze. De selectie van verse vis bestaat uit: Tonijn, Rode Zeebaars, Dorado, Rainbow Runner, Jack, Marlijn, Wahoo, Zeilvis en Brazil. GeÔmporteerde vissoorten zijn: Zalm, Aal en Botervis.

Neem een kijkje in ons menu en bekijk de foto's om te zien hoe wij uw prachtige en heerlijke sushi, sashimi of teppan yaki klaarmaken met de beste en meest verse ingrediŽnten en traditionele Japanse kook methodes. U kunt Osaka Sushi & Teppan Yaki Bonaire vinden in het centrum van Kralendijk, Bonaire, op de 2e etage van Kaya Grandi 52. Op de Contact pagina kunt u een reserveringsformulier invullen en natuurlijk kunt u ons ook bellen met uw vragen of verzoeken.

Open Dinsdag - Zaterdag 6-10pm

Neem een kijkje op onze Facebook pagina voor meer foto's en nieuwtjes

Osaka Sushi Bonaire & Teppan Yaki Bonaire
Japans Restaurant
Kaya Grandi 52E

Telefoon: (+599) 782 3140